تـولــید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
آغاز اعتباربخشی بیرونی وزارت بهداشت از مراکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی

اعتباربخشی بیرونی وزارت بهداشت از مراکز آموزشی درمانی دانشگاه کلید خورد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان به نقل از روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، ارزیابی مراکز آموزشی درمانی دانشگاه به مدت دو روز با حضور چهار نفر از ارزیابان به سرپرستی دکتر محسن اعرابی آغاز شد و در این دو روز تیم ارزیابی به بررسی استانداردهای آموزشی و درمانی پنج مرکز شامل مراکز تخصصی و فوق تخصصی بعثت، قلب فرشچیان، شهید بهشتی، فرشچیان(سینا) و فاطمیه خواهند پرداخت.

رئیس دانشگاه در جلسه‌ای که به همین منظور با حضور اعضای تیم ارزیابی، معاون آموزشی دانشگاه، مسئول ارزیابی بیرونی دانشگاه، رئیس و معاونان آموزشی مراکز آموزشی و درمانی بعثت، قلب فرشچیان، شهید بهشتی، فرشچیان(سینا) و فاطمیه برگزار شد، با اشاره به کم رنگ شدن مسائل آموزشی در گذشته بر اهمیت آموزش و نگاه ویژه به این حوزه تاکید کرد و گفت: در دوره جدید در حوزه آموزش، وزارت متبوع با رویکرد نو و توجه ویژه به آموزش وارد شده است تا بتوانیم آموزش را به جایگاه واقعی خود برگردانیم.

دکتر مجذوبی به آسیب جدی آموزش در دوره همه گیری کووید اشاره و اظهار کرد: متاسفانه حوزه آموزش دانشگاه بیش از دوسال دستخوش کووید شد و آموزش را با بحران همراه کرد که با برنامه‌ریزی انجام شده بخشی از این آسیب‌ها ترمیم و بخش زیادی از آن به ویژه در بخش بالین نیاز به توجه و همت مضاعف داریم که با برنامه ریزی منسجم و به دور از هر گونه حاشیه و موازی کاری از این مرحله عبور خواهیم کرد و آموزش در مسیر اصلی خود قرار خواهد گرفت.

وی ارزیابی بیرونی را فرایند و ابزار بسیار خوبی برای اصلاح و پیشرفت برشمرد و گفت: نگاه ارزیابی بیرونی ظرافتهای خاص خود را دارد که در کنار ارزیابی داخلی، ناهمواری های مسیر بهتر شناخته می‌شود و سیستم در مسیر صحیح هدایت خواهد شد.

مسئول تیم ارزیابی نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت اعتبار‌بخشی مراکز و ارزیابی آنها در تحقق اهداف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ارزیابی مراکز آموزشی و درمانی در واقع نتیجه گیری از زحمات و فعالیتهایی است که در این مراکز انجام می شود که ثمره آن را که ارتقا و بالندگی است را مردم لمس خواهند کرد.

دکتر اعرابی افزود: در این ارزیابی دو روزه، در روز نخست مراکز آموزشی درمانی فاطمیه، قلب فرشچیان و شهید بهشتی در قالب تیم های دو نفره مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و در روز دوم بیمارستانهای بعثت و فرشچیان (سینا) در قالب تیم چهار نفره انجام خواهد شد.

وی اظهار کرد: ارزیابی مراکز یاد شده از طریق بررسی مستندهای بار گذاری شده در سامانه، مشاهده و بازدید از بخش های مختلف این مراکز و مصاحبه با اعضای هیئت علمی و دانشجویان انجام می‌شود.

معاون آموزشی دانشگاه نیز در این جلسه به ضرورت ارزیابی درمیزان تحقق اهداف تعریف شده اشاره کرد و گفت: فرایند ارزیابی نقاط ضعف و قوت برنامه را متذکر خواهد شد و به سیستم در شناسایی آنها کمک خواهد کرد که هر جا نیاز به اصلاح باشد نسبت به آن اقدام و نقاط مثبت را تقویت کنیم.

دکتر ممتاز افزود: در این ارزیابی هر آنچه به عنوان ضعف و مشکل بیان شود با آغوش باز از آن استقبال خواهیم کرد که خروجی آن به طور قطع ارتقای کیفیت آموزشی خواهد بود.

معاون آموزشی دانشگاه در ادامه گزارشی از وضع آموزشی و درمانی پنج مرکز تخصصی و فوق تخصصی بعثت، قلب فرشچیان، شهید بهشتی، فرشچیان(سینا) و فاطمیه به حاضران در جلسه ارائه داد. /ب

1401/05/11