تـولــید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
34 واحد صنفی در استان همدان به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب شد
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: 34 واحد صنفی طی یک هفته گذشته به دلیل رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی مرتبط با کرونا در سطح استان، شناسایی و پلمب شده است.
به گزارش پایگاه خبری وب‌دا در همدان، دکتر لیدا رفعتی  اظهار داشت: این واحدهای صنفی شامل پنج رستوران، 9 نانوایی و 20 واحد خدماتی است که به دلیل بی توجهی به اجرای شیوه نامه های بهداشتی و پروتکل های ابلاغی مرتبط، پلمب شدند.
وی افزود: همچنین متصدیان 726 واحد صنفی استان همدان نیز به علت کم توجهی به اخطارها و توصیه های ارائه شده از سوی نهادهای مسئول به مراجع قضایی معرفی شدند که بیشترین میزان آن مربوط به نانوایی ها با 126 مورد و پس از آن کارگاه ها و صنایع کوچک با 103 مورد است.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: سه هزار و 509 مورد بازدید از مراکز خدماتی، صنایع، اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان همدان در یک هفته گذشته انجام شده است که در 2 هزار و 427 واحد معادل 69 درصد واحدهای صنفی، شاهد اجرای موازین قانونی مرتبط با بهداشت فردی بودیم.
دکتر رفعتی با اشاره به اینکه در این زمینه بیشترین میزان رعایت بهداشت فردی مربوط به سالن سینما و تئاتر، مراکز تفریحی، صنایع، ورزشگاه، فرودگاه و پایانه های مسافربری درون شهری با 100 درصد است، اظهار داشت: متصدیان 88 درصد واحدهای صنفی و خدماتی استان همدان واکسن کرونا را تزریق کرده اند.
به گفته وی، 68 درصد از مراجعان به اماکن عمومی در استان همدان از ماسک استفاده نمی کنند و طبق آخرین آمار 9 درصد مراجعان به استخرهای شنا و مراکز تفریحی آبی، 14 درصد مراجعان به تالارهای پذیرایی و 20 درصد مراجعه کنندگان به ورزشگاه از ماسک برای محافظت از خود در برابر کرونا استفاده می کنند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان میزان رعایت پروتکل فاصله گذاری اجتماعی در مراکز خدماتی، صنایع، اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان را 33 درصد عنوان کرد و افزود: همچنین 86 درصد معادل سه هزار و 29 واحد از مجموع مراکز بازرسی شده استان به دستگاه تهویه مناسب مجهز هستند.
 براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از مجموع 10 شهرستان استان همدان سه شهرستان شمالی کبودرآهنگ، رزن و درگزین در وضعیت قرمز، همدان و فامنین نارنجی، شهرستان های بهار، اسدآباد، ملایر و نهاوند در وضعیت زرد و تویسرکان در وضعیت آبی قرار دارد.
1401/05/15