توسط دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی برگزار شد
نشست هماندیشی کمیته فنی ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی
نشست هم اندیشی کمیته فنی ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.
این جلسه با حضور معاون فنی معاونت بهداشت، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، نمایندگان استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سازمان جهاد کشاورزی، محیط زیست، معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشت با دستور کار تبیین همکاری بین بخشی کمیته فنی ارتقای 8 محصول کشاورزی، تبادل نظر کارشناسی در خصوص پیشبرد اهداف برنامه ارتقای 8 محصول کشاورزی و در نهایت تدوین برنامه عملیاتی ارتقای 8 محصول کشاورزی تشکیل شد.
در پایان مقرر شد که اطلاعات مورد نیاز به منظور تدوین پیش نویس برنامه عملیاتی طرح ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی توسط سازمانهای مرتبط تهیه و به دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ارسال شود
نظر دهید