تـولــید، دانش بنیان، اشتغال آفرین
زبان  EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
  • تاریخ انتشار : 1400/01/14 - 11:07
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 24
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
توسط دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی برگزار شد

نشست هم‌اندیشی کمیته فنی ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی

نشست هم اندیشی کمیته فنی ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

این جلسه با حضور معاون فنی معاونت بهداشت، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، نمایندگان استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سازمان جهاد کشاورزی، محیط زیست، معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشت با دستور کار  تبیین همکاری‌ بین بخشی کمیته فنی ارتقای 8 محصول کشاورزی، تبادل نظر کارشناسی در خصوص پیشبرد اهداف برنامه ارتقای 8 محصول کشاورزی و در نهایت تدوین برنامه عملیاتی ارتقای 8 محصول کشاورزی تشکیل شد.


در پایان مقرر شد که اطلاعات مورد نیاز به منظور تدوین پیش نویس برنامه عملیاتی طرح ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی توسط سازمان‌های مرتبط تهیه و به دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ارسال شود


  • گروه خبری : سلامت و امنیت غذایی
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام