SDG 2: Zero Hunger ( هدف دوم:بدون گرسنگی)
The national food security document of the country:
This program has been compiled based on the high-level documents and especially the fifth program of economic and social development of the country. Therefore, it is expected that by using a common language and the collective commitment of internal and external stakeholders in the field of goals and strategies to improve nutrition and food security. In addition, financial resources and requirements, including the structure of the work system, should be supported.
سندملیتغذیهوامنیتغذاییکشور: این برنامه به استناد اسناد بالادستی و بویژه برنامه پنجم توسعه اقتصادی اجتماعی کشور تدوین شده و انتظار می رود با بکارگیری آن ،زبان مشترک و تعهد جمعی ذینفعان درونی و بیرونی در زمینه اهداف و راهبردهای ارتقای تغذیه و امنیت غذایی بوجود آمده و همچنین منابع مالی و الزامات از جمله ساختار نظام کاری مورد حمایت قرار گیرد.
2.2 Campus food waste
2.2. ضایعات غذایی پردیس( دانشگاه)
شماره شاخص |
شاخص |
مستندات
|
|
2.2.1 |
ردیابی ضایعات مواد غذایی پردیس : بررسی مقدار ضایعات غذایی تولید شده از غذاهایی که در دانشگاه سرو می شود. |
مقدار ضایعات ماهانه: 150 کیلو روغن و 120 کیلو نان خشک |
|
2.2.2 |
ضایعات غذایی دانشگاه در سال 2022 |
کل ضایعات غذایی ( کل مواد غذایی که دور ریخته میشود باید گزارش شود) |
.... |
جمعیت دانشگاه ( دانشجویان و کارمندان تمام وقت گزارش شود) |
... |
2.3 Student hunger
2.3.1 Student food insecurity and hunger Year: 2022
2.3.1 ناامنی غذایی و گرسنگی دانشجویان سال 2022:
4000 نفر دانشجو از سلف استفاده می کنند.
شاخص : 2.3.4. : انتخاب های غذایی سالم و مقرون به صرفه
2.3.4 Healthy and affordable food choices Year: 2022
شاخص : 2.3.4. : انتخاب های غذایی سالم و مقرون به صرفه
اقدامات دانشگاه علوم پزشکی همدان
برنامه های غذایی
اتوماسیون تغذیه دانشجویی : https://food.umsha.ac.ir
برنامه غذایی هفتگی
https://food.umsha.ac.ir/Images/diet/food_w.jpg
برنامه صبحانه هفتگی
Change font size :
:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
Change mouse type:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم: