• تاریخ انتشار : 1403/01/28 - 07:56
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 82
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید مدیر سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه سلامت دانشگاه همدان از پروژه خیرساز مرکز خدمات جامع سلامت گلشن نهاوند

مدیر سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه سلامت دانشگاه به همراه مدیر، مسئولین و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان نهاوند از پروژه خیرساز مرکز خدمات جامع سلامت گلشن نهاوند بازدید کردند.

مدیر سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه سلامت دانشگاه به همراه مدیر، مسئولین و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان نهاوند از پروژه خیرساز مرکز خدمات جامع سلامت گلشن نهاوند بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه همدان ، دکتر رستمی کیا مدیر سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه سلامت دانشگاه به همراه مدیر، مسئولین و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان نهاوند از پروژه خیرساز مرکز خدمات جامع سلامت گلشن نهاوند بازدید کردند. سپس در حاشیه این بازدید جلسه ای با حضور خیر گرانقدر این پروژه در محل سالن جلسات شبکه بهداشت ودرمان نهاوند برگزار شد. دکتررستمی کیا مدیر سازمان های مردم نهاد و موسسات خیریه سلامت دانشگاه ضمن تبریک سال نو و تبرک عید فطر از زحمات این خیر گرانقدرقدردانی کرد .

درادامه در خصوص حل و فصل مشگلات در روند احداث پروژه مذکور و تسهیلات آن و کلیه پروژه های عمرانی ، بحث و تبادل نظر صورت گرفت و تصمیماتی در راستای تسریع در روند بهره برداری گرفته شد.

  • گروه خبری : اخبار مشارکت های مردمی
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
کاربر مجمع مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی
خبرنگار

کاربر مجمع مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو

Change font size :

:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

Change mouse type:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

برای‌مردم و ارتباط‌با‌ریاست‌دانشگاه