• تاریخ انتشار : 1404/05/15 - 08:19
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همکاری همدلانه ، تقویت مشارکت مردمی در مسیر سلامت

نشست رئیس مجمع خیرین سلامت همدان با سرپرست مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه با هدف همکاری همدلانه ، تقویت مشارکت مردمی در مسیر سلامت؛

به گزارش روابط عمومی مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه، در یک نشست که با حضور رئیس و اعضای مجمع خیرین سلامت استان همدان با سرپرست مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه برگزار شد، دکتر محمدصادق صبا اظهار داشت: مجمع خیرین سلامت استان همدان در اواخر سال ۱۳۸۸ با حضور دبیرکل فقید مجمع خیرین سلامت کشور، مرحوم حاج آقا نیری در همدان تاسیس شد.

رئیس مجمع خیرین سلامت استان همدان اهداف مجمع را ترویج فرهنگ سلامت در بین آحاد جامعه ، ساخت، تعمیر و تجهیز مراکز درمانی، آموزش خود مراقبتی و پیشگیری از بیماری‌ها، راهنمایی و مددکاری عالمانه، هدفمند و اثرگذارِ بیماران سخت درمان نیازمند عنوان کرد.

وی ضمن تاکید بر اهمیت آموزش‌های هدفمند و اثرگذار، بیان کرد که این اقدامات می‌توانند به ارتقای سطح آگاهی عمومی و پیشگیری از بروز مشکلات مختلف کمک کنند

 دکتر صبا همچنین با اشاره به دستاوردهای حاصل از مشارکت خیرین در سال‌های اخیراظهار داشت: در روند تصمیم‌گیری‌ها، نیازهای مردم باید در اولویت قرار گیرد و با شناسایی و تطبیق با نیازهای واقعی مردم، اعتماد و مشارکت جامعه را جلب نمائیم

 دکتر حسن زائری لطف ضمن قدردانی از زحمات رئیس و اعضای مجمع خیرین سلامت همدان و ابراز همکاری همدلانه این مدیریت در مسیر خدمت به مردم و تاکید برهمکاری و هم افزایی مجمع خیرین سلامت و سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه بیان داشت: برای تجهیز و تکمیل مرکز جامع سرطان نیازمند افزایش مشارکت های اجتماعی و جذب سرمایه گذاران در این حوزه هستیم.

سرپرست مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه در مورد اهدای زمین به ارزش 20 میلیارد ریال از طرف خانواده متوفی جانباز حاج قندعلی محمدی از اهالی شهر کرفس در هفته گذشته و دیگر کمک های مردمی در راستای تکمیل و تجهیز مرکز جامع سرطان مطالبی را عنوان کرد

 این نشست نشان‌دهنده عزم جدی مدیریت سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه و مجمع خیرین سلامت همدان در جهت ایجاد تغییرات مثبت در حوزه سلامت و بهداشت جامعه بویژه تکمیل و تجهیز مرکز جامع سرطان در همدان بوده و نویدبخش فعالیت‌های مؤثری در آینده می‌باشد.

  • گروه خبری : اخبار مشارکت های مردمی
  • خبرنگار :
کلمات کلیدی
کاربر مجمع مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی
خبرنگار

کاربر مجمع مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

Change font size :

:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

Change mouse type:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

برای‌مردم و ارتباط‌با‌ریاست‌دانشگاه